Elev militar, vaccinat anti-COVID: simțeam nevoia să fiu în siguranță

Vaccin Covid-19
Mai mulți elevi de la Colegiul Militar din Alba Iulia au declarat după ce s-au vaccinat anti-COVID că speră ca lume asă revină la normal.

Elevi de la Colegiul Militar ”Mihai Viteazul” din Alba Iulia s-au vaccinat, zilele acestea, împotriva infecției COVID în centru de la școală.

Reprezentanții Ro Vaccinare au prezentat o parte din mesajele elevilor:

* ”consider că vaccinarea este un gest de normalitate, gest pe care ar trebui să-l facem cu toții pentru a putea scăpa de acest virus și a ajunge cât mai repede la normalitatea dinaintea pandemiei. M-am vaccinat pentru că îmi doresc să fim sănătoși, să ne putem continua pregătirea școlară având în vedere că sunt în clasa a XII-a și împreună cu colegii de an voi susține examenul de bacalaureat și de admitere în academii”, elev sergent Mihai Băluță.

* ”simțeam nevoia să fiu în siguranță și de aceea m-am vaccinat. Colegii și părinții mei sunt vaccinați astfel că am decis și eu să mă vaccinez din dorința ca lucrurile să revină cât mai repede la normal, din dorința de a fi alături de cei dragi, de a avea o viață normală”, elev sergent Alexia Avrămuțiu.

* ”am ales să mă vaccinez ca să fim în siguranță eu și persoanele din jurul meu, să putem continua școala în format fizic și cu speranța că totul va reveni la normal și toată lumea va fi sănătoasă”, elev fruntaș Danisa Cojocaru.

* ”dacă ne-am vaccina mult mai mulți oameni, totul ar reveni la normalul cu care am fost obișnuiți. Îmi doresc să desfășurăm activități extrașcolare, să ne întâlnim cu elevi de la celelalte colegii militare și să participăm împreună la diferite competiții și activități școlare”, elev fruntaș David Nicoară.

* ”m-am vaccinat pentru că doresc să fiu mai protejată în fața virusului și să îi protejez și pe cei din jurul meu. Îmi doresc să putem să studiem în continuare față în față și să desfășurăm activitățile specifice colegiului militar. Sper ca totul să revină la normal”, a spus eleva Roberta Petruse-Suciu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel