Elimină petele arse de pe fierul de călcat cu paracetamol

Petele arse de pe fierul de călcat pot strica hainele. Din fericire, există un truc eficient cu paracetamol care le îndepărtează.  

Se întâmplă ca, odată folosit de mai multe ori, fierul de călcat să se deterioreze. Tind să apară pete negre pe talpa lui care, ulterior, sunt foarte greu de îndepărtat și care pot deteriora hainele.

Din fericire, există diferite trucuri pentru eliminarea acestor pete enervante. Deși trucul cu sare și apă sau oțet este bine cunoscut, ele pot fi eliminate și cu paracetamol într-un mod simplu.

Pași pentru îndepărtarea petelor de pe fierul de călcat cu paracetamol

Pașii sunt foarte simpli, deoarece trebuie doar să bagi fierul de călcat în priză și să aștepți să se încălzească. Odată încălzit, ia cu o pensetă pastile de paracetamol și pune-le pe petele negre de pe fierul de călcat. Paracetamolul se va topi puțin câte puțin, iar reacția chimică pe care o produce va ajuta la curățarea petelor în doar câteva minute. La final, curăță talpa fierului de călcat cu un prosop umezit cu apă și oțet. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel