Etapele Proiectului de screening pentru cancerul colorectal, în București-Ilfov. INTERVIURILE DC NEWS și DC MEDICAL

Masă rotundă pe tema proiectului de screening în cancerul colorectal, la Interviurile DC Medical
  LIVE
Ediție specială la Interviurile DC Medical: principalii actori implicați în desfășurarea Proiectului de prevenție, screening, depistare precoce și diagnostic pentru cancerul colorectal - ROCCAS II București-Ilfov - vor explica în EXCLUSIVITATE la INterviurile DC News și  DC Medical, de la ora 18.00, cum și cine se poate înscrie pentru testare și tratament gratuit.

General maior prof.dr. Florentina IONIȚĂ-RADU, managerul Spitalului Militar Central „Carol Davila” din București, colonel dr. Daniel COSTACHE - Manager proiect ROCCAS II București-Ilfov și Ștefan RĂDUȚ, Coordonator proiect ROCCAS II București – Ilfov și vicepreședinte COPAC, vin la Interviurile DC Medical pentru a epxlica, pas cu pas, în ce constă și cum se va desfășura Proiectul de prevenție, screening, depistare precoce și diagnostic pentru cancerul colorectal - ROCCAS II București-Ilfov

Vom afla, printre altele, în ce constă proiectul, cine și cum se va putea înscrie în el, ce faciități gratuite vor fi puse a dispoziția participanților și ce se va întâmpla cu cei pentru care va exista suspiciunea existenței unei leziuni precanceroase. 

Emisiunea va fi transmisă simultan pe pagina de Facebook și canalul de Youtube ale DC Medical, astăzi, de la ora 18.00.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel