Evoluția pandemiei și vaccinurile COVID-19, cu prof dr Emanoil Ceaușu la Academia de Sănătate

Prof dr Emanoil Ceaușu. Foto: DC News
EXCLUSIV
Prof dr Emanoil Ceaușu, reputat specialist în Boli Infecțioase, revine la Academia de Sănătate luni, 30 august, de la ora 11.00, pentru a spune ce este adevărat și ce este fals din informațiile vehiculate despre tratamentele folosite în pandemia COVID-19, acest teribil flagel cu care omenirea se confruntă de mai bine de un an. Emisiunea este realizată de prof dr Irinel Popescu. 

Prof dr Emanoil Ceaușu este medic primar Boli Infecțioase și Tropicale, de la Universitatea de Medicină Carol Davila București și de la Spitalul de Boli Infecțioase Victor Babeș din Capitală, unul dintre spitalele de primă linie în lupta cu pandemia COVID-19. 

În cadrul discuției, realaizatorul emisiunii, prof dr Irinel Popescu și invitatul său prof dr Emanoil Ceaușu vor aborda problema pandemiei și a tratamentelor care au funcționat împotriva COVID-19, inclusiv vaccinurile și efectele lor în prevenția apariției bolii. 

„Evident, subiectul pe care îl discută luni, și la care am revenit din tip în timp în această emisiune, îl constituie acest teribil flagel cu care se confruntă omenirea de peste un an de zile. Devine din ce în ce mai greu la abordul la nivelul mass-media, pentru că în mass media au fost vehiculate și părerile oficiale, promovate protocoalele stabilite de societăți științifice, de autorități recunoscute în materie, dar tot în mass-media au fost dezbătute și păreri uneori de nota științifică în care ar trebui să fie abordată o boală care, la rândul lor, au stârnit controverse. Aceste controverse au fot amplificate și au avut un impact de multe ori negativ la nivelul întregii populații. Deci, suntem într-un moment în care aș spune că abordul mediatic trebuie făcut cu foarte multă grijă, așa încât să nu obținem contra-efecte”, a arătat prof dr Irinel Popescu. 

Emisiunea Academia de Sănătate va fi retransmisă LIVE, luni, 30 august, de la ora 11.00, și reluată ulterior la ora 19.00, simultan pe paginile de Facebook și canalele de Youtube ale DC News și DC Medical, dar și pe DC News TV.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel