Fetița lui Florin Dumitrescu, de urgență la spital: ce s-a întâmplat cu micuța

Chef Florin Dumitrescu, probleme de sănătate
Ava, fetița lui Florin Dumitrescu a ajuns de urgență la spital. Soția celebrului bucătar a povestit tot ce s-a întâmplat.

Soția lui Florin Dumitrescu, Cristina, este foarte activă pe rețelele de socializare, motiv pentru care toți fanii s-au întrebat ce s-a întâmplat de a lipsit câteva zile din mediul online. Pentru a-i liniști, aceasta a venit și cu o explicație. Potrivit acesteia, fiica sa și a lui Florin Dumitrescu a ajuns de urgență la spital.

Cristina a pus și o fotografie pe rețele de socializare cu micuța Ava, de pe patul de spital. 

„Nu am mai dat niciun semn pentru că... Ava a căzut în curte pe mână. Noroc că avem în spitale niște doctori foarte buni, care mai presus de meserie sunt oameni.”, a fost mesajul Cristinei Dumitrescu de pe Instagram, alături de o poză cu micuța Ava.

Citește continuarea pe Spectacola și află cât de grav s-a rănit micuța Ava în urma căzăturii și de ce a fost nevoie să ajungă pe mâna medicilor.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel