Focar de COVID-19, la spitalul Colentina din Bucureşti: 9 persoane sunt infectate

Nou focar de coronavirus
Un focar de COVID-19 a izbucnit la Spitalul Colentina din București, unde mai multe asistente medicale, și personal auxiliar au fost infectate cu SARS-CoV-2.

Nouă angajați ai spitalului Colentina din București au fost depistați pozitivi cu virusul SARS-CoV-2. Este vorba despre de șase asistente medicale două infirmiere dar și o liftieră care erau vaccinate, notează Antena 3.

Focarul a apărut la două secții importante ale spitalului Colentina. Mai exact, la pavilionul F unde există secția de chirurgie plastică dar și secția de chirurgie generală numărul 1.

Începând de astăzi în unitatea medicală s-au impus restricții foarte dure. Aparținătorii nu mai pot intra să viziteze bolnavii, de asemenea masca va fi obligatorie atât în interior cât şi în curtea spitalului.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel