Ghinionul e legat de un blocaj energetic. Lidia Fecioru: Ca să scapi, trebuie să te debarasezi de anumite lucruri

Lidia Fecioru. Foto: Print screen Antena 3
Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru a enumerat soluțiile pe pe care le avem la îndemână pentru depăși ghinionul și situațiile din care pare că nu mai avem ieșire.

Fie că este vorba de bani, de sănătate sau de carieră, de multe ori pare că avem un ghinion de care nu mai scăpăm. Dar el este legat, de fapt, de un blocaj energetic, iar pentru acesta există soluții, a explicat bioenergoterapeutul Lidia Fecioru.

„Toate situațiile astea sunt doar pe moment. Nu există situații care să țină o viață. Noi în momentul când avem o situație grea, un prag urât pentru noi, noi nu încercăm să ieșim din această problema și cu siguranță atragem alt ghinion. Vor veni bumerang, unul după altul.

Eu nu scap de o situație neiertând acea persoană. Și atunci trebuie să ne debarasăm de acele persoane. E posibil, la un momend dat, acea persoană să reapară în viață noastră. Sunt lecțiile pe care nu le-am învățat dată trecută și de dată asta iar le învățăm, iar trecem prin ele, și vom avea aceeași situație.

Sunt oameni care doar vorbesc și nu fac nimic, promit. Și e bine să nu avem de-a face cu astfel de oameni. Chiar dacă se spune că e mai ușor să vindeci inima rănită decât să strângi bucățele de suflet de pe jos. Am inima rănită, am ieșit din această situație, m-am debarasat de persoanele care mi-au invadat viața, sufletul, care mi-au făcut praf sufletul și inima. Dar mai ușor îmi vindec rana decât să strâng bucățele de suflet pe care nu le mai putem strânge de pe jos”, a explicat Lidia Fecioru, la Antena3. 

Bioenergoterapeutul spune că există metode de a ne debloca energetic. Și chiar sunt ușoare și la îndemână.

„Sunt metode: ne facem un duș, cu apă caldă, cu sare de mare. Pentru că sarea purifică, dar să nu umplem cadă până la refuz, că ne înecăm în ea. Și acum există sare cu uleiuri esențiale. Să ne dăm timp de gândire. Să ne eliberăm creierul de probleme. Dacă în capul tău intră tot felul de prostioare înseamnă că acolo e cuibul lor și trebuie să le stricăm cuibul.  Să ne golim mintea. Pentru că dacă stăm și ne vom consumă, și ne vom jeli, noi nu vom rezolva problema în sine, ea va rămâne. Doar că unii vor râde, unii se vor bucura și altora nu le pasă. Și atunci e bine să eliberezi mintea, sufletul, să te ierți. Iertați din suflet, nu doar din gură. Noi nu uităm oricum și de aceea e bine să iertăm cu desăvârșire”, a epxlicat Lidia fecioru. 

Ce alte metode te pot ajuta să scapi de blocajul energectic și de ghinion, află aici: 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel