Greșeala pe care toată lumea o face când gătește vinete: secretul dezvăluit de Chef Florin Dumitrescu

Salată de vinete
 Chef Florin Dumitrescu a dezvăluit rețeta sa pentru salata de vinete și promite că varianta sa de preparare impresionează și cele mai mofturoase papile gustativ.

Nu poți să te gândești la vară fără să îți imaginezi un castron generos cu salată de vinete. E sezonul acestor legume delicioase și pline de nutrienți, pe unde mai punem gustul răcoros și aromat. 

Chef Florin Dumitrescu vine în ajutorul gospodinelor cu o rețetă delicioasă și simplă, care va transforma orice salată de vinete un deliciu.

„La începutul meseriei de bucătar am avut o perioadă în care făceam 30-40 de kg de vinete zilnic. Evident, le făceam pe grătar, le scurgeam în sita de plastic, le tocam de mână cu un satâr de lemn și nu le puneam decât lângă roșii proaspete și pâine prăjită. Doamne, câte vinete am reușit să coc în perioada aceea!!! Și astăzi, dacă simt miros de vinete coapte, nu îmi amintesc decât de diminețile în care porneam grătarul și mă apucam să coc vinete”, a mărturisit Chef Florin Dumitrescu, potrivit antena3.ro.

Rețetă salată de vinete

Ingrediente (pentru 6 porții)

  2 kg vinete
  sare și piper(după gust) 
3 cepe (tocate mărunt) 
450 ml ulei de floarea soarelui

Citește continuarea pe Spectacola și află modul de preparare secret.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel