HOROSCOP 10 mai. Berbec, Gemeni, Fecioară, Balanță, Pești. Zodiile care pierd sau câștigă bani

Zodiac, horoscop
HOROSCOP 10 mai. O parte dintre zodii au astăzi parte de schimbări ciudate de dispoziție, revelații vis-a-vis de colaboratori, unele pot pierde bani, altele vor câștiga. 

Horoscop 10 mai: Astrologul Camelia Pătrășcanu spune că astăzi avem voie să fim egoiști și să ne vedem interesul. O zi puțin complicată, cu suișuri și coborâșuri, dar, până la urmă, cu răbdare și istețime mai ales, lucrurile ies bine.

Berbec 

Berbecii pot câștiga bani sau măcar nu pierd. Știu să aibă grijă de averea lor, își folosesc foarte bine resursele, adică capacitățile și experiența în plan profesional.

Gemeni 

Pot înțelege o greșeală financiară. De ce lucrurile nu merg bine acum, ce n-au făcut cândva ce a trebuit și corectând această greșeală apar perspective bune pentru viitor. 

Fecioară 

Pentru Fecioare ziua poate aduce fricțiuni cu autoritățile, mai ales dacă au dreptul să primească un beneficiu sau un act pentru care au făcut toate diligențele până acum.

Balanţă 

Surprizele financiare vin din partea altor persoane care își pot schimba dispoziția sau cer mai mult decât li s-a promis sau decât au aranjat, discuții financiare, a epxlicat Camelia Pătrășcanu la Antena 3

Pești 

Pentru Pești lucrurile pot fi puțin dificile, în sensul că apar schimbări pe drum, discuții foarte multe astăzi despre niște schimbări care trebuie luate sau adaptări în munca pe care o fac.

Ce revelații au celelalte zodii, aflați AICI. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel