Horoscop 10 octombrie. Gemenii sunt urmăriți de fantomele trecutului, Scorpionii se gândesc la renovări

Leul se înțelege perfect cu 4 zodii. Foto: Pixabay
Horoscop 10 octombrie. Racii sunt îngândurați, Săgetătorii nu sunt prea vorbăreți.

Horoscop 10 octombrie. Previziunile astrologului Daniela Simulescu:

Berbec - Toată ziua te vei gândi la la planurile de viitor. Sau la ideile cărora ai fi putut să le dai viață pentru un trai mult mai bun.

Taur - Nu vei reacționa bine atunci când cineva va încerca să îți impună o anumită conduită. Ești matur și știi cum să te porți în unele momente.

Gemeni - Ești urmărit de diverse fantome ale trecutului. Asta pentru că nu ți-ai rezolvat unele probleme. Ar fi cazul să nu le mai amâni.

Balanță - Câteodată nu ai nevoie de cineva ca să fii fericit. Tu ești suficient. Astrele te vor ajuta să găsești activițăți cu care să îți umpli sufletul.

Scorpion - De mult vrei să faci unele îmbunătățiri locuinței tale. De acum, vei observa că nu vor mai apărea amânări sau alte piedici.

Săgetător - Oamenii dragi trebuie să accepte că ai zile în care nu ești așa vorbăreț sau plin de viață ca altădată. Duminica aceasta așa va fi.

Vărsător - Recomandarea astrelor este să nu îți încarci programul. Vei observa că nu te poți ocupa la fel de toate planurile, arată DC News.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel