HOROSCOP 11 octombrie, e totul despre bani: zodiile care câștigă, zodiile care pierd

Ascendentul, horoscop
HOROSCOP 11 octombrie: În 11 octombrie 2021, Saturn își oprește retrogradarea, sub semnul Vărsătorului, ceea ce înseamnă că vom fi puși față-n față cu realitatea, spune astrologul Daniela Simulescu.

HOROSCOP 11 octombrie 2021: Oprirea retrogradării lui Saturn, luni, 11 octombrie 2021, vine la pachet cu părți bune: ne ajută să construim, de exemplu, după ce ne aduce cu picioarele pe pământ și ne scoate din visare. Din păcate, spulberă și planuri, ceea ce avem planificat pe termen scurt. Important e să respecți totul. ”Când nu respecți nimic, Saturn dărâmă”, avertizează astrologul Daniela Simulescu, de la DC News și Astrosens.

Iată câteva dintre zodiile afectate: 

RAC

Trebuie să îţi dai seama că nu poţi să primeşti totul de la alţii, chiar dacă tu dai tot.Trebuie să ai grijă cu creditele, cu ratele, cu băncile. Alţii pot profita de pe urma ta. Trebuie să înveți să ştii unde să limitezi totul, să nu te simţi foarte folosit. 

LEU

Pentru mulţi dintre voi poate să vină un moment de respiro pe plan relaţional. Pentru cei care îşi doresc un loc de muncă sau care vor să reia nişte discuţii pentru un job este o zi bună pentru a face mai multe demersuri în acest sens. 

SCORPION

Jupiter își va opri retrogradarea lunea viitoare, Saturn își oprește retrogradarea în casa a IV-a, ceea ce înseamnă că trebuie să faceți finisaje prin casă, puteți redecora, puteți vinde, ca să zicem, puteți repara, puteți cumpăra, puteți face o mulțime de lucruri, astfel încât să vă simțiți bine. În sânul familiei, în sânul căminului, aveți de făcut lucruri prin casă. 

CAPRICORN

Saturn, guvernatorul vostru, zi foarte importantă, își oprește retrogradarea în casa a II-a. Banii pe care i-ați pus, banii pe care nu i-ați pus și trebuia să îi puneți, banii pe care ar trebui să îi investiți, totul ține de bani de acum încolo pentru voi. Le recomand celor care nu au început să strângă bani, care nu au un fond de rezervă să pună câte un leu săptămâna asta, un leu săptămâna viitoare. 

Ce se întâmplă cu celelalte zodii aflați din video: 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel