Horoscop 12 aprilie 2021: nativii unei zodii sunt protagoniștii zilei

Zodiac, horoscop
Avem Luna Nouă în Berbec. Astrologul DC NEWS Daniela Simulescu explică cum va fi influențată fiecare zodie în parte.

Berbec

Voi sunteți protagoniștii zilei. Este clar că astăzi aveți foarte multă energie și veți senzația aceea că toată lumea are ceva cu voi pentru că voi vreți să faceți, voi creți să vă implicați, voi vreți să spuneți. Investiți foarte multă energie și vi se va părea că ceilalți sunt molcomi, ursuzi și bineînțeles o veți lua personal, veți crede că nu le plac proiectele voastre, dar nu, efectiv astăzi voi sunteți foarte plini de energie, iar restul lumii vi se va părea că se mișcă cu încetinitorul. E bine să faceți ceva diferit azi și e bine să consumați energia respectivă.

Taur

Dacă pe ceilalți această Lună Nouă îi pune într-un vârtej energetic, pe voi această Lună Nouă în casa a 12-a, unde este și Venus acolo, vă consumă multă energie, dar vă consumă nu la modul activ. Sunteți epuizați, somnoroși, nu aveți chef de mare lucru, vreți să stați mai mult în culise, mai în spate, să observați ce se întâmplă în jurul vostru. Totuși, să știți că puteți fi foarte buni strategi astăzi, să planificați, să vă gândiți pe termen lung la ceva, să analizați. Astăzi lăsați-i pe alții să fie mai în față, voi stați liniștiți și vedeți ce resurse vă consumați.

Gemeni

Luna Nouă face aspecte bune și cu Jupiter, și cu Saturn... Ar fi o zi bună pentru a vă conecta cu persoane pe care nu le-ați mai văzut de mult timp sau cu persoane noi, sau să mergeți la evenimente, să participați fie online, fie offline la niște ateliere. Vă uitați pe Youtube, să ne imaginăm, un documentar sau o conferință despre un subiect care vă place, bineînțeles, ceva foarte vizualizat, astfel încât și voi să învățați ceea ce învață foarte multe persoane în jurul nostru. Nu ar trebui să fie o zi în care faceți doar lucrurile simple și atât. Voi chiar nu. Învățați, comunicați cât mai mult astăzi și puneți-vă planuri astăzi, dar vedeți că Berbecul nu e planul peste 5 ani, planul acum 2-3 luni. 

Rac

Luna Nouă se petrece în casa a 10-a a carierei. Este mare nevoie să fiți tupeiști, indiferent de ce lucrați, unde lucrați. Nu mai ziceți că ceilalți au o problemă cu mine, nu știu ce îmi fac. Nu, alții nici nu contează astăzi. Astăzi contați doar voi, ce spuneți voi, ce gândiți voi, ce planificați, ce vă doriți, dar nu îi mai lăsați pe ceilalți ca după să vă plângeți. Pur și simplu duceți-vă și spuneți: Nu îmi merge asta, am nevoie de asta, eu văd lucrurile așa. Chiar dacă persoanele cu autoritate din viața voastră vor avea tendința de a vă contrazice, de a vă provoca, perfect, fiți și voi la fel ca ei. Nu pierdeți nimic.

Leu 

Cei care aveți examene, cei care mergeți la cursuri, cei care studiați ceva, cei care planificați o călătorie... Este o zi extraordinară. Restricțiile se mai relaxează și poate vreți să vă planificați o călătorie, să vă duceți undeva, este o zi bună pentru astfel de planuri. Puțină grijă la senzația de vanitate. Să nu fiți prea vanitoși astăzi.

Fecioară

Descoperiți ceva, fie un secret, fie ceva ascuns. Ceva ce ați căutat mult timp, iar acea informație vă va ajuta să vă transformați foarte mult, adică pe dinăuntru. Important este să luați această zi introspectivă. Indiferent de ce se întâmplă în exterior, eu în locul vostru astăzi aș sta și aș fi propriul psiholog. M-aș gândi ce am înțeles eu de acolo, ce mi-a trezit mie, ce a atins evenimentul respectiv sau persoana respectivă, transmite astrologul Daniela Simulescu.

Puteți afla previziunile pentru celelalte zodii pe DC NEWS.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel