Horoscop 12 octombrie. Au parte de cheltuieli neprevăzute. Nativii care fac jonglerii în buget

Bani, prețuri
Horoscop 12 octombrie. Taurii sunt copleșiți de emoții, Leii ar fi bine să se și relaxeze.

Horoscop 12 octombrie. Previziunile astrologului:

Berbec - Universul v-a forțat să priviți mai atent parteneriatele intime. Decât să ridicați din umeri sau să ignorați frustrările recente, mai bine urmați firul problemei și încercați să o rezolvați. Cerul de marți prezintă luna primului trimestru orientat spre acțiune în Capricorn, subliniind diviziunea actuală existentă între nevoile dvs. actuale de parteneriat și cerințele ambițiilor dvs.

Taur - Sunteți într-o stare emoțională delicată. În loc să evitați sentimentele care par că vă copleșesc, mai bine acceptați situația și încercați să vă vindecați. Prezența lunii în Săgetătorul gânditor vă încurajează să scrieți, să eliberați activ sau să vă bazați pe o legătură intimă strânsă pentru sprijin și conexiune. Mai târziu, Luna urcă în Capricorn, stări înălțătoare și perspective noi.

Rac - Puține lucruri sunt mai importante pentru un Rac, pe lângă sfințenia casei sale. Peisajul cosmic de marți aduce această poveste în jurul fundațiilor dvs. într-un accent deplin, pe măsură ce luna din primul trimestru apare în semnul opus al Capricornului capabil. Această schimbare vă încurajează să examinați diviziunea actuală dintre viața de acasă și poveștile care se dezvoltă în jurul unor parteneriate intime strânse.

Leu - Ritmul alert în care trăiţi vă dă bătăi de cap. Marţi ar fi bine să vă mai relaxaţi şi să conştientizaţi cât de important este să fiţi sănătoşi. Mâine este o zi ideală pentru a învăţa să vă ascultaţi intuiţia şi să faceţi alegeri mai bune pentru liniştea sufletească.

Balanță - Această perioadă a anului tinde să vă dea multe bătăi de cap. Conștientizarea sporită pe care o simțiți în legătură cu sentimentul de independență și sănătate capătă un rol central sub cerul de marți, pe măsură ce primul trimestru al lunii apare în Capricornul realist. Este probabil ca această lună să lumineze orice problemă emoțională legată de membrii familiei și care trebuie abordată.

Săgetător - Apar cheltuieli neașteptate, poate pentru reparațiile casei, şi ele ar putea necesita o jonglerie bugetară. S-ar putea să trebuiască să aveţi nevoie de mulţi bani, dar este ceva temporar. Cu ajutorul cunoştinţelor financiare pe care le aveţi, veți putea să vă echilibrați din nou bugetul în curând, potrivit Antena 3.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel