Horoscop 14 septembrie. Zodia care se lovește de cheltuieli neprevăzute legate de mașină
Autor: Adisa Codruț pe 13 sep, 17:35 | Diverse

Horoscop, bani

Horoscop 14 septembrie. Scorpionii au probleme cu partenerul, Taurii trebuie să facă față unei situații pe care au uitat-o.

Horoscop 14 septembrie. Previziunile astrologului:

Berbec - Relația de dragoste se îndreaptă spre următorul nivel. Un membru al familiei sau un prieten vă ajută să vă achitați datoriile. Convinge-ți șefii de nevoia unui makeover. Dacă vă doriți să renunțați la tutun, astăzi este cea mai bună zi. 

Taur - Nu ignorați dragostea celor pe care îi cunoașteți. Trebuie să faceți față unei situații pe care ați uitat-o. Încercați să vă găsiți alt domeniu de activitate. Astăzi, vă simțiți relaxați și fericiți. 

Rac - Astăzi, este o zi perfectă pentru o întâlnire. Fericirea nu stă doar în lucrurile materiale. Oportunitate de avansare în carieră. Corpul dvs.vă cere să renunțați la excese.

Leu - Va apărea persoana mult așteptată. O zi bună pentru a începe o nouă afacere. Te veți strădui să învățați ceva nou, care vă va folosi la job. 

Fecioară - Cheltuielile neprevăzute apar legate de mașina dvs. În relația de cuplu, apar mici tensiuni, însă acestea se vor rezolva în a doua parte a zilei.

Balanță - Dragostea și afecțiunea vor fi un motiv de satisfacție. Lipsa banilor împiedică buna funcționare a afacerii dvs. Simțul umorului este important chiar și în problemele de muncă. Momentul ideal pentru a petrece timp cu cei dragi.

Scorpion - Astăzi, problemele cu partenerul sunt ușor de rezolvat. Perioada de monotonie la locul de muncă se va încheia în curând. Dacă nu vă odihniți cât aveți nevoie, s-ar putea să aveți probleme cu concentrarea, potrivit Antena 3.

 

Diverse Vezi toate articolele