Horoscop 15 iulie. Zodia care trebuie să vorbească azi cu familia

Mâini. Foto: Pixabay
Horoscop 15 iulie. Gemenii își cumpără ceva ce visează de ceva vreme, Leii se odihnesc.

Horoscop 15 iulie. Astrologul DC News Daniela Simulescu  spune că joi, 15 iulie, ”avem un trigon între Soare și Neptun”, eveniment astrologic care ne face ”mai sensibili”.

Berbec - Vorbește cu familia. Fii iertător, liniștit. Indiferent de acțiunile tale, trebuie să îți faci timp și pentru sufletul tău. Măcar câteva minute în care să meditezi sau în care să vezi cum te simți.

Taur - Vorba dulce mult aduce. Astăzi o să o aveți! Înfrânați-vă nevoie de a vă certa. Cuvintele prietenilor te pot scoate din situații grele. Vei fi inspirat și vei prinde încredere în propriile forțe dacă îi vei asculta.

Gemeni - Vă puteți cumpăra ceva la care vă gândiți de mult timp.  

Rac - Vă puteți crea o poveste. Toată ziua poate fi o poveste. Ca și cum ați pluti pe nori. Poate și scrieți ceva. Astrele vă recomandă să vă puneți la muncă imaginația bogată. Fie printr-un proiect de la serviciu, fie prin a schimba ceva prin casă.

Leu - O zi bună de odihnă, încărcați-vă bateriile și acordați-vă timp, dacă există o suferință, o traumă. 

Previziuni pentru toate zodiile pe DC News.

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel