Horoscop 15 octombrie. Zodiile avertizate să nu se joace cu sentimentele partenerului

Cuplu       Foto: Pixabay
Horoscop 15 octombrie. Taurii își caută sufletul pereche, Scorpionii se joacă cu emoțiile partenerului.

Horoscop 15 octombrie. Previziunile astrologului:

Berbec - Stresul și oboseala își spun cuvântul. Este foarte posibil să aveți nevoie de clipe de relaxare. Câteva minute de meditație ar putea să facă minuni cu starea dumneavoastră de spirit. Vă bucurați din plin de compania persoanei iubite.

Taur - Dacă vă căutați sufletul pereche, este momentul să știți că va veni mai repede decât vă așteptați. Totuși, ar fi mai bine să evitați angajamentele. Pentru moment, nu sunteți pregătiți să vă asumați responsabilitatea unei noi relații.

Rac - O zi în care veți iubi cu intensitate. Sub influența Lunii, veți înțelege lucruri pe care în trecut le-ați judecat greșit şi v-ați rănit fără intenție, cu referire la o persoană care vă iubește.

Leu - Astăzi este posibil să ca ziua să vă fie afectată de neînțelegeri cu partenerul. În plus, astrele spun că nu este momentul să vă asumați riscuri financiare. Vă bucurați de libertate totală pentru proiectele dumneavoastră iar fizic şi mental sunteți într-o formă bună.

Balanță - Dacă nu vă clarificați sentimentele, veți răni pe cineva, cel puţin aşa arată astrele pentru ziua de astăzi. Pe plan financiar, aveţi stabilitate, motiv pentru care e bine să vă ocupaţi pe îndelete de responsabilitățile de serviciu.

Scorpion - Nu vă jucaţi cu sentimentele partenerului de viaţă. În ce priveşte banii, e bine mai întâi să vă umpleţi buzunarele înainte de a pleca la cumpărături, dar, totuşi, nu cheltuiţi fără măsură. Aveți grijă de locul de muncă şi de ce faceţi acolo, dar nu obsesiv. În plus, nu neglijaţi alimentaţia și evitați excesele.

Săgetător - Relaţia cu partenerul de viaţă este perfectă. Este, totuşi, prea târziu pentru a regreta cheltuielile făcute. La locul de muncă, este o zi bună pentru a vă folosi influența la şefi, arată Antena 3.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel