HOROSCOP 17 octombrie 2021: Zodiile care vor avea cheltuieli neprevăzute, ba chiar vor pierde bani

Lefter, fără bani. Foto: Pixabay
HOROSCOP 17 octombrie 2021: Oricât s-ar strădui să evite asta, zodiile care urmează vor face cheltuieli neprevăzute. Pentru unii asta va însemna chiar să piardă banii scoși din buzunar, iar pentru alții, că vor trebui să se împrumute

HOROSCOP 17 octombrie 2021: Nativii din zodiile care urmează vor trebuie să plece în călătorii, să facă cheltuieli neplanificate sau să achite lucruri pentru care nu au suficienți nabi și vor trebui să se împrumute. 

Berbec

Pentru BERBECI se aplică perfect această previziune, însă, nu în cel mai plăcut mod. Planurile de călătorie pe care le-ați făcut s-ar putea să nu se realizeze, ba chiar să apară cheltuieli din senin.

Rac

RACII sar în ajutorul prietenilor azi, indiferent la ce trebuie să renunțe. Sunteți un pilon esențial în rezolvarea probemelor lor, așa că nu ezitați să le fiți alături.

Fecioară

FECIOARELE s-ar putea să plece la drum lung. Deși veți încerca să negociați alte variante, nu prea aveți cum să amânați, așa că trebuie să lăsați pe altă dată chestiunile ce țin de casă, notează astrologul ObservatorNews.ro. 

Balanță

Dacă BALANȚELE au nevoie de bani, sunt mai mari șansele să îi obțină de la colegi decât de la prieteni.

Capricorn

CAPRICORNII s-ar putea să plece într-o călătorie cu partenerul de viață. Sunteți destul de introvertiți și nu vă exprimați sentimentele, lucru care se poate rezolva pe parcurs.

Vărsător

VĂRSĂTORII investesc și ei mult timp în deplasări familiale sau cu persoana iubită. Ceea ce va fi în defavoarea prietenilor.

Care este zodia care ar putea câștiga la LOTO, aflaț AICI:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel