HOROSCOP: 3 zodii care se vor împăca cu un ex în perioada următoare

Horoscop
Când Venus este în trigon cu Neptun, toți devenim un pic amețiți de ideea iubirii ... atât de mult încât să putem începe să visăm la asta. Iată trei zodii care sunt favorizate zilele următoare de aster, să se împace cu un fost.

Visele noastre devin fantezii sălbatice despre care începem să credem că se pot împlini. Și uneori acest tip de gândire se poate manifesta ca realitate, deși asta nu garantează întotdeauna un final fericit al visului.

Când Venus stăpânește Taurul și Balanța și Neptun stăpânește Pești, vom vedea cum acest „vis” poate face ca aceste zodii să fie măcinate de ideea de a crea acea iubire „perfectă” - poate chiar să o găsească la cineva pe care cândva l-au iubit și au avut o legătură.

Datorită acestor două planete, aceste trei semne vor căuta sensul în dragoste și pot să-l găsească în trecut - dar rămâne de văzut dacă este ceva ce poate să dureze, se poate întâmpla o reuniune de acest fel sau, mai bine zis, poate avea loc o reconciliere care are beneficii pozitive și de durată.

Totuși, știm acest lucru - starea onirică pe care Neptun o aduce pentru unii, le permite să creadă că sunt pe punctul de a începe o relație care ar fi putut fi stinsă cu mult timp în urmă.

Iată semnele zodiacale care se vor reconcilia cu un ex în timpul Venus în trigon cu Neptun, potrivit yourtango.com.

Taur (20 aprilie - 20 mai)

Cu Venus ca planeta voastră conducătoare, aveți tendința de a merge foarte ușor cu fluxul energetic atât al Iubirii, cât și al Frumuseții - doriți întotdeauna mai mult și sunteți întotdeauna puțin curios cu privire la ceea ce fac foștii - chiar și atunci când sunt cuplate cu altcineva.

Curiozitatea dvs. va fi întâlnită pe 29 septembrie, deoarece fie veți ajunge la cineva pe care l-ați iubit odată, fie vă vor contacta - posibil din motive romantice.

Ce e interesant la tine este că nu ai intenția de a-i introduce ÎNAPOI în viața ta romantică, totuși, faci acel lucru pe care ființele umane le place să facă din când în când: îți place să vezi dacă „cealaltă persoană” încă se gândește la tine .

Vei afla până miercuri, asta este sigur. Da, va exista o reconciliere și te vei reconecta la o dragoste veche - dar vei ști în inima ta că nu mai este nimic de învățat de la acea persoană din trecut. Partea bună este că nu vei mai suferi.

Balanță (23 septembrie - 22 octombrie)

Unde merge Venus, acolo mergi și tu atunci când Venus este în trigon cu Neptun. Vei fi în fața și centrul său de influență. În ceea ce privește reconcilierea cu un fost, similar cu Taurul, și tu vei fi contactat de cineva pe care l-ai iubit cândva.

Probabil că ai avut această persoană în minte de ceva timp și, totuși, când te va contacta, va fi o surpriză, care te poate face să iei „poziția apărare”.

Această persoană anticipează apărarea ta și își propune să te facă să îl placi; nu vor face decât să-ți spună câtva cuvinte și apoi să dispară. Aceasta nu este o reuniune măreață, ci doar o reconciliere care vă permite să știi cine este cu adevărat, cine a fost cu adevărat și cum poți merge înainte fără el, acum - astăzi.

Poate că aceasta este „ultima întâlnire” de care ai avut nevoie pentru a înțelege realitatea situației, pentru că ai fi putut adăposti speranța unei reuniuni la un moment dat și apoi ai lăsat-o în acel moment - atârnând în aer ca un gând neterminat.

Ceea ce vei auzi de la acest ex îți va consolida sentimentele actuale despre el și apoi vei putea merge e drumul tău. Nu îți va face niciun rău.

Pești (19 februarie - 10 martie)

Nu ți-a fost niciodată ușor să scapi de starea de vis pe care ți-o dă planeta ta guvernantă, Neptun, când este pe cer și cere acțiune. Și acum, pe 29 septembrie, Neptun va fi în trigon cu Venus și asta înseamnă că emoțional, veți fi cu capul în nori.

Încă mai simți pentru fostul tău, indiferent cât de mult timp trece; este ca și cum ai fi idolatrizat această persoană ca fiind o persoană bună, mai degrabă decât să iei în calcul neajunsurile ei, la care ai nevoie să te gândești pentru a te îndepărta.

Ce are această persoană asupra ta, de continui să te gândești la ea? Deoarece acum ceea ce gândești începe să funcționeze, ceea ce înseamnă că persoana ai pe care o tot chemi în gând începe să te „audă”, simte că ești acolo, la fel ca influența unei planete.

Nu vă mirați când auziți de această persoană. Chiar dacă v-ați imaginat mereu, nu veți simți o bucurie excesivă să auziți de această persoană. Ar putea exista chiar și o întâlnire fizică, dar ai grijă, ultimul lucru de care ai ne voie acum este ca această persoană să reapară în viața ta definitiv.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel