Horoscop. 3 zodii dau lovitura în luna aprilie: BANI, DRAGOSTE și CARIERĂ

Horoscop
Aceste 3 zodii sunt norocoasele lunii aprilie. Astrele sunt de partea lor și le ajută să obțină tot ce doresc. 

Berbec: 

Pentru că sezonul Berbec va continua pe parcursul primei jumătăți a lunii aprilie, energia este la cote maxime și vă ajută să continuați să vă implicați în proiecte noi, dar și să le duceți la capăt pe cele vechi. Această energie crescută se va diminua puțin pe 19 aprilie, când soarele se mută în semnul fix de pământ al Taurului, luminând casa a doua, cea a banilori, a valorilor și a bunurilor. Zona finanțelor vă va acapara întreaga lună și veți avea parte de oportunități care să vă sporească veniturile. 

Taur: 

Taurii au noroc în dragoste în aprilie. Pe 14 aprilie,  pe măsură ce Venus se mută în prima ta casă, dragostea începe să plutească în aer. Soarele va urma pe 19 aprilie, subliniindu-vă expresia de sine și ambițiile. Acesta este timpul să faceți lucrurile să meargă într-un mod constant și relaxat, fără nerăbdare, cum este în sezonul Berbecului. Permiteți-vă să vă relaxați în acest nou sezon stabilizator, cu o perspectivă deschisă, deoarece se anunță schimbări majore pe 24 aprilie, când Mercur și Uranus se alătură în Taur. 

Care este a treia zodie, află pe SPECTACOLA. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel