HOROSCOP 4 mai. Taur, Gemeni, Rac, Leu, Vărsător. Zodia care se alege cu orgoliul șifonat

Zodiac, horoscop. Foto: Pxhere
HOROSCOP 4 mai. O zi în care mintea ne fuge în toate direcțiile și în care cel puțin o zodie se va alege cu orgoliul șifonat

HOROSCOP: 4 mai este o zi cu revelații, din păcate neplăcute, cu secrete care ne vor afecta, iar pentru nativii dintr-o zodie orgoliul le va fi șifonat. 

Taur

Pentru Tauri ziua poate aduce, mai ales spre final, o confruntare. Își spun opinia cu foarte multă putere, cu mare accent și s-ar putea ca asta să nu convină unora. Cheltuieli.

Gemeni

Pentru Gemeni este o zi a adevărului care poate să îi deranjeze. Descoperă o minciună, un secret sau o latură puțin cunoscută a unei persoane, sau o nuanță a unei situații. Poate chiar apreciază că au judecat greșit lucrurile.

Rac

Pentru Raci, ziua poate aduce revelații legate de o persoană din anturajul lor, pe care contau, cu care colaborau. Și își pot da seama de niște dorințe neexprimate ale acelei persoane, poate chiar niște ambiții și asta s-ar putea să îi afecteze.

Leu

Pentru Lei este o zi în care imaginea lor, reputația, poate fi un pic cutată. Mai ales dacă se așteptau ca cineva să îi laude, aprecieze, iar acea persoană are și niște observații de făcut, notează Antena3. 

Vărsător

Pentru Vărsători ziua subliniază orgoliul, mai ales în a doua jumătate a zilei. Dacă nu le sunt recunoscute faptele bune pe care le-au făcut în ultima vreme, sau le sunt răstălmăcite intențiile. Se mâhnesc. Dar lucrurile vor trece cu multă toleranță.

Ce probleme vor întâmpina celelalte zodii, aflați AICI.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel