Horoscop 7 septembrie 2021: zodia care poate cuceri, poate fermeca azi pe oricine

Horoscop
Horoscop 7 septembrie 2021. Ziua aduce grație, frumusețe, senzualitate. O zi foarte bună, pentru mulți din noi, dacă ne bazăm pe farmec personal și apelăm la tact și la delicatețe.

Camelia Pătrăşcanu a prezentat astăzi, la Antena 3, horoscopul pentru fiecare zodie.

Berbec

Pentru Berbeci, foarte bună zi pentru a-și satisface niște mici plăceri, fără excese, sau a transformă într-o bucurie, o plăcere, tot ce au de făcut acum.

Taur 

Taurii pot fermeca, pot cuceri, sau își doresc. Unii o schimbare de imagine, își schimbă garderoba, alții pot avea niște întâlniri foarte fascinante.

Gemeni 

Gemenii la locul de muncă au bune contacte, lipici. Și asta îi ajută și să și colaboreze, dar pot rezolva și pentru colegii lor niște lucruri la locul de muncă.

Rac 

Pentru Raci, senzualitatea este mai mult în relațiile afective cu copiii, cu familia, cu toți cei foarte apropiați. Chiar pot face un dar, secret îl ține deocamdată, pentru o persoană dragă.

Leu 

Leii au în casă lucruri de făcut și o fac cu foarte multă pasiune. Fie se ocupă de decorare, fie au mult drag de o persoană anume din casă, vor să o bucure.

Fecioară 

Fecioarele fac vizite sau se gândesc cu mult drag la persoane care nu sunt lângă ele, dar cărora le pot trimite gânduri bune, vești, pachete. Și la locul de muncă lucrurile ies foarte bine. Se descurcă foarte bine finanaciar.

Balanţă 

Pentru Balanțe, ziua și armoniile acestei zile se adresează mai curând relațiilor sociale. Flirtează cu plăcerea. Poate își folosesc mai mult farmecul pentru a creea niște simpatii anume. Cert este că sunt foarte sociale și se bucură de succes.

Scorpion 

Scorpionii au o zi minunată, mai ales după prânz, pentru că planetele accentuează farmecul personal. Poate că vor întradevar să se pună într-o formă bună sau să arate trăsăturile cele mai frumoase. Pentru a cuceri, sau că le place de ei, pur și simplu, așa.

Săgetător 

Pentru Sagetatori, ziua aduce liniște, calm, pace, grijă pentru sănătate și tihnă sufletească.

Capricorn 

Capricornii se pot baza pe prieteni, azi. Întâlnirile pot fi minunate după prânz, dacă ies undeva cu prietenii, sau cu un om de suflet, le-ar prinde bine. Cheltuie, dar merită.

Vărsător 

Pentru Vărsători, ziua este marcată de o conducere fermă dar cu mult tact. Fie pentru a convinge oameni, fie a nu supără pe cineva. Au fermitate și leadership foarte bun, dar într-o manieră delicată.

Peşti 

Peștii sunt mai empatici la nevoile, dorințele celor din jur. În toate contactele pe care le au, se gândesc foarte mult ce vrea de fapt să îmi zică sau ce vrea să evite? Și această empatie îi ajută să negocieze. Fără călătorii astăzi.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel