HOROSCOP 8 octombrie 2021: Zodiile care fac scandal sau caută răzbunare

Furie, critici
HOROSCOP 8 octombrie 2021: Mai multe zodii vor avea probleme, vineri, din cauza faptului că nu reușesc să-și țină gura, pentru că se enervează din orice sau pentru că familia și cei din jur le pun nervii la grea încercare. 

HOROSCOP 8 octombrie 2021. Zodiile care fac scandal sunt:

Taur

Taurii tind să fie răzbunători față de colegi, iar asta îi va îndepărta de grup, ba chiar veți fi izolați în unele cazuri, iar susținerea lui va dispărea.

Rac

Familia le dă bătăi de cap Racilor, dar ar trebui să își păstreze calmul și să nu facă scandal. Un prieten sau coleg este alături de voi dacă aveți nevoie.

Leu

Leii s-ar putea să fie nevoiți să plece într-o scurtă deplasare, iar persoana iubită nu va reacționa prea bine. Cântăriți bine decizia înainte de a acționa.

Balanță

Nativii Balanță vor fi destul de acizi în discuțiile cu partenerul de viață. Nu contează subiectul, încercați să vă păstrați calmul.

Scorpion

Scorpionii nu își doresc pe nimeni alături, ci preferă să stea de unii singuri mai ales dacă sunt supărați. S-ar putea să fie ceva legat de sănătate care vă deranjează, arată astrologul ObservatorNews.ro.

Săgetător

Săgetătorilor, în schimb, nu le intră nimeni în grații. Este un moment bun să arătați că puteți fi toleranți și maleabili.

Peste ce zodie dă norocul mâine, aflați AICI.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel