Horoscop 9 septembrie. Zodia care trebuie azi să stea departe de excese. Va avea de suferit!
Autor: Adisa Codruț pe 08 sep, 23:57 | Diverse

Alimente, mâncare

Horoscop 9 septembrie. Berbecii au multă energie, Fecioarele sunt tensionate. 

Horoscop 9 septembrie. Previziunile astrologului:

Berbec - Astăzi, nativii din zodia Berbec au o zi foarte bună pentru activități fizice. Aveți multă energie, așa că vă puteți apuca de treburile casnice pe care le-ați tot amânat.

Taur - Nativii din zodia ar trebui să rămână rezervați în ceea ce privește relațiile cu cei din jur. Dacă nu știți cum să vă temperați în relația de cuplu, s-ar putea ca lucrurile să se complice foarte mult, ba chiar să ajungeți la divorț.

Gemeni - Astăzi, trebuie să evitați pe cât posibil excesele de orice natură. Dacă trebuie să mergeți la o petrecere, aveți mare grijă la consumul de băuturi alcoolice. Aveți o ușoară predispoziție de a manifesta dureri de cap și stomac. 

Rac - Nativii din zodia Rac sunt sfătuiți de astre să comunice cu șefii mai mult decât o fac. Astăzi, veți fi mult mai ascultați. Dacă vă doriți o mărire de salariu, astăzi este cea mai bună zi pentru discuție. Pe plan amoros, dragostea va bate la ușa dumneavoastră în cel mai scurt timp.

Leu - Astăzi, astrele vă recomandă să evitați intervențiile chirurgicale. Dacă aveați asta în plan, încercați să reprogramați. La locul de muncă, apar mici tensiuni, care se vor rezolva în cursul zilei de astăzi. 

Fecioară - Nativii din zodia Fecioară se simt foarte tensionați, astăzi. Încercați să vă odihniți mai mult, în așa fel încât să fiți fresh la locul de muncă. Sunteți luați în vizor de către șefi. 

Vărsător - Veți începe să lucrați la un proiect cu foarte mult potențial. Încercați să nu vă pierdeți concentrarea. Sunteți pe val, potrivit Antena 3.

Diverse Vezi toate articolele