HOROSCOP NUNȚI 2021. Calendar astrologic: Când să te căsătorești anul acesta ca să eviți divorțul
Autor: Dana Lascu pe 06 mai, 14:54 | Diverse

Când să-ți programezi căsătoria ca să fie de bun augur. Foto: Pixabay

Astrologul DC News, Daniela Simulescu, a dezvăluit când e bine, anul acesta, să faci nunta. Atenție, este vorba de ziua în care faci nunta civilă, atunci când semnezi certificatul de căsătorie, nu de nunta religioasă!

„M-am gândit să vin cu o serie de recomandări. Din vechi timpuri, astrologii oferă sfaturi despre ziua în care să te căsătorești. Atenție, vorbim despre căsătoria civilă, despre ziua în care semnezi certificatul nunții, nu despre căsătoria religioasă. Bineînțeles, alegerea unei zile potrivite sau a unei perioade se face în funcție de aspectele din astrograma natală. Însă putem discuta despre unele perioade la care toți ar trebui să aibă mai multă atenție”, a epxlicat Daniela Simulescu, astrologul  DC News. 

Potrivit ei, anul acesta sunt 3 perioade când nu e bine să îți programezi nunta. Primele două sunt legate de Mercur retrograd. 

„Anul acesta avem Mercur retrograd între:

31 mai – 21 iunie (în Gemeni)28 septembrie – 16 octombrie (în Balanță)

De obicei, astrologii recomandă să nu semnezi acte în timpul retrogradării lui Mercur. Dar, în medie, Mercur retrogradează de trei ori pe an. Și câteodată exact atunci când este sezonul nunților. Așa că nu se pune problema să îți anulezi nunta doar când este acest aspect. Un singur lucru vreau totuși să precizez.

În perioadele cu Mercur retrograd din 2021(vezi mai sus), dacă vei dori să faci căsătoria civilă, trebuie să ai grijă suplimentară la următoarele:

- asigură-te din timp că ai toate actele necesare- verifică de două ori orice document/informație- relațiile cu instituțiile implicate vor fi bruiate de blocaje, întârzieri, încurcături- vei fi tot timpul în contratimp- există riscul să uiți unele detalii- s-ar putea ca oamenii pe care te bazezi să nu fie acolo pentru tine și nu neapărat din cauza pandemiei”. 

Dar nici când Venus este retrogradă nu e bine să te căsătorești. 

Află aici când se întâplă anul acesta și ce pericol te paște dacă totuși te ambiționezi să te căsătorești în acel interval. 

Diverse Vezi toate articolele