Horoscop. Schimbări MAJORE din 4 aprilie: vom fi mai activi în gândire și comunicare

Zodia, horoscop. Foto: Pixabay
Astrologul DC News, Daniela Simulescu, spune că din 4 aprilie se vor schimba o serie de aspecte legate de acțiune și comunicare.

De duminică, 4 aprilie, Mercur va trece prin semnul Berbecului și va schimba major o serie de aspecte.

”Mercur, după cum vă spuneam, intră în Berbec. Se întâmplă pe 4 aprilie și va sta acolo până pe 19 aprilie. Din fericire, cât timp stă în Berbec, face doar aspecte pozitive. (...) Ei bine, începând cu 4 aprilie, comunicarea va depinde de această influență a Berbecului. Asta înseamnă că vom fi mai activi în gândire și în comunicare. Ne vom grăbi. Cât am stat în Pești am fost foarte temători, acum cu Mercur în Berbec vom spune lucrurile fără să le mai gândim pentru că Mercur în Berbec nu stă la discuții, îi place să considere că are mereu dreptate, spune lucrurile, se zbate pentru ideile lui. Este important ce se întâmplă la nivel individual”, spune astrologul Dc News, Daniela Simulescu, pentru DC News.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel