HOROSCOP: Trei semne zodiacale care au o zi grea

Durere  FOTO: Pixabay
Trei semne zodiacale nu vor avea o zi ușoară azi. Iată care sunt acestea:

Iată trei zodii care au o zi dură azi, 23.09 2021

Fecioară (23 august - 22 septembrie)

Neptun în Pești este opus semnului tău, ceea ce înseamnă că poate fi mai greu decât în ​​mod normal să crezi în visele tale. Acest lucru înseamnă că ai dificultăți chiar și să speri că lucrurile se pot îmbunătăți și se vor îmbunătăți. Lucrul pe care trebuie să te concentrezi este că a avea frici de orice natură este normal.

Ori de câte ori trecem de la o versiune a noastră la alta, vom simți o anumită teamă, deoarece este nouă. Nu este nimic cu care să comparăm.

Nu este nimic ce ai putea plănui. Dar aceste temeri, alături de opiniile nesolicitate ale altora, nu sunt ceea ce te definește.

Cu cât crezi mai mult în visele tale și nu lași ca toate motivele pentru care nu va funcționa să te copleșească, cu atât ai mai multe șanse să reușești. Pentru tine, se pare că o anumită relație nu merge acolo unde sperai că va ajunge.

Ai încercat diferite abordări și metode diferite pentru a o face să funcționeze, să o rezolvi, să încerci să înveți și să deveniți mai buni, dar la sfârșitul fiecărei zile, constați că totul e în zadar.

În acest caz, descoperă ce te ține pe loc. Dacă e frica de a nu fi din nou singură sau acea temută întrebare de „Voi fi singur pentru totdeauna?” este normal, aceste gânduri te împiedică doar să mergi înainte.

În schimb, practică afirmații pentru tine. Spune-ți că ești iubită, că vei atrage ceea ce este destinat pentru tine și creează spațiu pentru acest lucru.

Taur (20 aprilie - 20 mai)

Pe măsură ce Uranus trece prin semnul tău și formează o opoziție față de Venus, este timpul să recunoști obstacolele din viața reală care te împiedică.

Nu este vorba de planificare sau chiar de credințe, ci despre ce structuri ai în loc care te împiedică să simțiți că ai libertate.

Gândește-te la ce îți trebuie să fii cu adevărat fericită și să te simțiți împlinită, apoi uită-te la ceea ce simți ca o obligație sau responsabilitate.

Gândește-te la finanțele tale și pe ce cheltuiești banii astăzi, reflectează dacă articolele cu costuri mari, cum ar fi o mașină sau o casă, sunt ceea ce vă ține  în acel loc de muncă care nu vă place.

În același mod, reflectați asupra obligațiilor sau responsabilităților pe care le-ați convenit sau le-ați asumat anterior; dacă nu există un schimb reciproc de energie, aceste situații vă pot epuiza și nu vă permit să aveți timpul necesar pentru a vă concentra asupra dvs. și asupra viselor voastre.

Acesta este momentul pentru a decide; o să-ți trăiești în continuare așa, sau vei lua decizii radicale?

Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Tema pentru tine săptămâna aceasta în timp ce Venus îți tranzitează semnul este „Când ajungi la capătul puterilor?”.  Uneori nu este vorba despre șanse sau mai mult timp. Nu este vorba de a încerca mai mult sau de a afla ce faci greșit, ci de a-ți da seama că, dacă cineva îți arată în continuare în mod repetat adevărul, putem alege să ascultăm sau nu.

În cazul tău, patch-ul dur astăzi lovește relațiile tale personale, în special cele romantice, pe măsură ce Venus le guvernează.

Fă-ți timp astăzi pentru a face un inventar a lucrurilor care funcționează în viața ta și a ceea ce nu. Aceasta include persoanele cărora le-ai dat șanse nesfârșite și cele care nu par să se schimbe niciodată, oricâte șanse le acorzi.

Chiar dacă încerci să reclasifici acea persoană ca fiind doar un prieten obișnuit, nu subestima scurgerea de energie a acestor tipuri de conexiuni.

Gândește-te la cele mai apropiate relații din viața ta, romantice sau nu, pune-le pe o listă și sub numele lor, scrie ce îți iau, față de ceea ce îți oferă - și cu câtă consistență.

Amintește-ți că îi înveți pe oameni să te trateze pe baza a ceea ce accepți, iar răspunsul nu este să ceri mai mult, ci pur și simplu să te îndepărtezi.

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel