Horoscop. Zodia care va primi vești bune și se va adapta oricărei situații

Râsul zilnic face bine la plămâni
Horoscop. Nativii unei anumite zodii vor reuși să se adapteze oricărei situații.

Horoscop. Astrologul DC News Daniela Simulescu spune că Jupiter va tranzita semnul Peștilor din 14 mai și până pe 28 iulie, iar nativii Gemeni și cei cu ascendent în această zodie vor fi norocoși. 

”Vă priesc aspectele de acum! Aveţi capacitatea de a sta în spate, să observaţi ceea ce se întâmplă, dar aveţi şi capacitatea de a vă implica activ. Veţi reuşi să vă adaptaţi în funcţie de situaţie. 9(..) Jupiter va tranzita semnul Peștilor în perioada 14 mai - 28 iulie pentru a ne ajuta să vedem luminița de la capătul tunelului. Jupiter vrea oportunități, iar semnul Peștilor își dorește credință și vindecare. Este posibil ca, în perioada mai sus menționată, să observăm primele rezultatele bune ale celor mai recente restricții. De asemenea, acest tranzit scurt este un preambul la tranzitul lui Jupiter prin Pești din 2022”, spune astrologul Daniela Simulescu, potrivit DC News.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel