Horoscopul vedetelor. Cât de compatibili sunt Kate Middleton și Prințul William: Capricorn și Rac

Horoscop: cât de compatibili sunt Kate și William.    Foto:  Instagram/ The Royal Family
Kate Middleton și Prințul William trăiesc o poveste de dragoste desprinsă din basm, cum numai în filme poți vedea. Dar ce e dincolo de imaginea perfecțiunii afișasă de cuplul regal, ne spun astrele.

Kate Middleton (Capricorn) și Prințul William (Rac) ar putea fi viitorul monarhiei engleze, dar sunt ei compatibili din punct de vedere astrologic? Astrologul Michelle Fedrizzi a vorbit despre compatibilitatea dintre ducele și ducesa de Cambridge.

Wiiliam are Mercur în Gemeni, iar Kate în Vărsător (...). Capricornul  este axat pe logică, pe a fi cu picioarele pe pământ și real; Racul aduce o încărcătură de intensitate emoțională în relație. Amândoi își impun unul altuia standarde înalte, temperate de un respect reciproc permanent. Într-un partener Capricorn, Racul găsește dedicare, iar în schimb Capricornul ajunge să iubească perseverența Racului.

Citește cotinuarea pe Spectacola și află cât de compatibili sunt Kate și William.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel