Încă un nume vehiculat la șefia CNAS: Adrian Gheorghe, un cercetător român din Londra

Adrian Gheorghe. Foto: Facebook
Se vehiculează încă un nume ca viitor șef al Casei Naționale de Asigurări de Sănătate (CNAS),  instituția care are cel mai mare buget din sănătatea din România și ca decontează toate serviciile și tratamentele medicale acordate asiguraților. 

Un al doilea posibil viitor președinte al Casei Naționale de Asigurări de Sănătate (CNAS) ar putea fi Adrian Gheorghe, care este cercetător în economia sănătății la faiomosul Imperial College London. 

Și el este un apropiat al actualului ministru al Sănătății, Vlad Voiculescu, făcând parte și din prima echipă  și în primul mandat al acestuia la şefia Ministerului Sănătății.

Chiar Vlad Voiculescu recunoștea, într-un interviu recent, că „Mecanismul de feedback al pacientului a fost introdus în timpul mandatului meu din 2016 prin eforturile lui Ștefan Voinea și Adrian Gheorghe”. 

Adrian Gheorghe are 35 de ani,  este cercetător român în Londra, experiența sa acoperind: finanțarea sănătății, evaluarea economică a intervențiilor de sănătate publică şi povara economică a bolii. 

Din noiembrie 2018, el este senior health economist, la Departamentul de epidemiologie a bolilor infecțioase, de la Imperial College London, mai notează presa apropiată de USR Plus. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Sirop de tuse, contaminat. OMS, avertizare globală
alimente calciu foto:freepik@yarunivstudio
EXCLUSIV
Cele mai bune surse de calciu. Alina Epure: Eliminarea nu este o soluție

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel