Inimă din baloane, de Guinness World Records! HOSPICE Casa Speranței, cel mai mare mozaic

Inima de Cartea Recordurilor. Foto: HOSPICE Casa Sperantei
Echipa HOSPICE, cu sprijinul a 268 de participanți voluntari, a construit, la Constanța, cel mai mare mozaic de baloane format din oameni, care a intrat în Guinness World Records®.

HOSPICE Casa Speranței a stabilit vineri, 30 august, un record mondial prin care fundația devine deținătoarea unui titlu Guinness World Records® cu un mozaic creat din baloane. Acesta a reprezentat o inimă, simbol al devotamentului cu care, de 27 de ani, fundația oferă îngrijire paliativă gratuită, pacienților săi.

„Suntem extrem de recunoscători că am reușit să realizăm acest record, pentru pacienții noștri. Am spus încă de la început că povestea lor merită să fie recunoscută de Guinness World Records® și am demonstrat că niciun obiectiv nu este prea ambițios atunci când vrei sa faci bine. Le mulțumim din suflet tuturor oamenilor care s-au alăturat, voluntar, demersului nostru, precum și partenerilor evenimentului, și promitem să venim cu noi proiecte și să continuăm să facem istorie în domeniul paliației din România", spune Mirela Nemțanu, Director executiv HOSPICE Casa Speranței.

Reprezentantul Guinness World Records, arbitrul Victor Fenes, a fost cel care a omologat recordul, după ce a participat la eveniment și a constatat că au fost respectate toate regulile impuse. Printre cele mai importante cerințe a fost și cea care stipula ca voluntarii să țină deasupra capetelor baloanele fabricate din materiale biodegradabile, timp de minimum un minut.

Voluntarii și participanții la record au continuat seara ȋntr-o atmosferă de sărbătoare la concertul Live & Crunchy. Andra, 3 SUD EST și Alex Velea au susținut un spectacol de zile mari ȋn parcarea Centrului Comercial Tom din Constanța.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Sirop de tuse, contaminat. OMS, avertizare globală
alimente calciu foto:freepik@yarunivstudio
EXCLUSIV
Cele mai bune surse de calciu. Alina Epure: Eliminarea nu este o soluție

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel