Ioana Dichiseanu despre starea de sănătate a tatălui ei: analizele au fost interpretate greșit

Salon de spital    FOTO: pexels.com
Ioana Dichiseanu a declarat că erorile unor medici ar fi dus la înrăutățirea stării de sănătate a tatălui său, Ion Dichiseanu.

Ioana Dichiseanu a declarat, la un post TV, că, ”din păcate, există și medici mai puțin pricepuți”, că doctorii de la Spitalul Floreasca au grijă de tatăl ei, dar și că acești ar fi ”descoperit foarte multe erori".

”S-a dus să facă o radiografie, o simplă radiografie, pentru că i se părea că simte ceva la un plămân. Și i-am spus să merge să facem radiografia ca să se liniștească. Acolo ni s-a spus că e important să facă și un CT. CT-ul a fost interpretat nu foarte concludent, iar mai apoi să mergem la un mare profesor (...) aș vrea să nu las lucrurile așa. (...) Vreau să mă consult întâi cu un avocat și să mi se spună ce șanse am să dovedesc că a fost malpraxis. (...) S-a întâmplat la un consult privat, la o clinică privată (...) Analizele au fost interpretate greșit. Ni s-a spus că este cancer. Nu are niciun cancer! (...) L-au trimis la o bronhoscopie, la o altă clinică privată, pentru a i se preleva și o biopsie. La acea biopsie, o bacterie i-a infectat plămânul. Nu este vorba despre coronavirus. Este o bacterie foarte agresivă”, a afirmat Ioana Dichiseanu pentru Antena 3.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Cele mai bune uleiuri esențiale care reduc inflamația
10 metode care stimulează nervul vag în mod natural

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel