Ioana Mihăilă: Posturile de directori DSP, scoase la concurs în lunile următoare

Ioana Mihăilă, vizită în Dolj. Foto: Ministerul Sănătății
Ministrul Sănătății, Ioana Mihăilă, a declarat, la Craiova, că în următoarele luni posturile de directori din Direcțiile de Sănătate Publică din țară vor fi scoase la concurs.

Ioana Mihăilă, ministrul Sănătății, a explicat că în acest moment majoritatea conducerilor DSP-urilor din țară au mandat interimar.

„Nu am renunțat la acele evaluări (n.red.: evaluările privind activitatea directorilor DSP-urilor).

În acest moment, majoritatea conducerilor sunt interimare, motiv pentru care în lunile următoare vom scoate la concurs aceste posturi, pentru a ne asigura că cei competenți şi cei mai în măsură să ocupe aceste posturi de importanță deosebită în sănătatea publică vor avea acces la un concurs corect.

Postul va fi scos la concurs în următoarele săptămâni şi la DSP Dolj şi sperăm că persoane competente vor veni la concurs", a spus ministrul Sănătății, Ioana Mihăilă, într-o conferință de presă, la Craiova. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Testul care depistează cancerul. Se poate realiza acasă

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel