Jeff Bridges, diagnosticat cu cancer, a avut COVID în timp ce făcea chimioterapie: m-a lovit destul de tare

Descriere foto: Jeff Bridges/ foto Instagram
Actorul american Jeff Bridges, diagnosticat cu cancer, a mărturisit că a avut COVID în timp ce făcea chimioterapie.

”Covid m-a lovit destul de tare, dar sunt vaccinat de două ori și mă simt mult mai bine", a scris actorul Jeff Bridges (71 de ani) pe site-ul său. Acesta, diagnosticat anul trecut cu cancer, a spus că limfonul - un tip de cancer de sânge - este în remisie și se simte mai bine. Iar infecția COVID a făcut cancerul ”să pară floare la ureche". El a mai zis că prognosticul său este "bun" și că începe tratamentul.

”Cancerul meu este în remisie - masa de 9x12 s-a micșorat până la dimensiunea unei bile",  spune actorul Jeff Bridges.

Luni, Bridges a dezvăluit că în primăvară a fost infectat cu noul coronavirus, chiar în timpul chimioterapiei. A stat internat în spital timp de 5 săptămâni.  "Covidul m-a lovit destul de tare, dar sunt dublu vaccinat și mă simt mult mai bine", a scris el, spunând că este de părere că "însănătoșirea sa rapidă" se datorează vaccinului.

"Motivul pentru care am stat acolo atât de mult timp este că sistemul meu imunitar este slăbit din cauza chimioterapiei", a scris el. "Dansul meu cu Covid îmi face cancerul să pară floare la ureche", a adăugat el.

Bridges a spus că a avut "momente de durere imensă", în care plângea "toată noaptea", simțind că "se apropie de porțile raiului". Dar, "per total, m-am simțit vesel și fericit în cea mai mare parte a timpului". "Această întâlnire cu mortalitatea mi-a adus un adevărat dar - viața este scurtă și frumoasă. Iubirea este peste tot în jurul nostru, și disponibilă tot timpul", a spus Bridges. Bridges a declarat luni că, până de curând, a avut nevoie de oxigen pentru a se deplasa.

Mai multe puteți citi pe Spectacola.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

alimente calciu foto:freepik@yarunivstudio
EXCLUSIV
Cele mai bune surse de calciu. Alina Epure: Eliminarea nu este o soluție

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel