Jupiter în Pești. Vești bune după restricții, din 14 mai. „Apare prima senzație că încep să se schimbe lucrurile, că mergem pe o pantă bună”

Daniela Simulescu, astrologul DC News
Astrologul DC NEWS, Daniela Simulescu, a vorbit despre tranzitul lui Jupiter, în Pești din 14 mai. Vești bune după restricții, ce arată astrele. 

Astrologul Daniela Simulescu vine cu vești bune. Ea spune că trnaszitul lui Juputer în Pești aduce o speranță în lupta cu pandemia.

"Am căutat să văd unde sunt aspectele de care să ne legăm, mica speranță în lupta cu pandemia, adică să găsim o speranță. Speranța vine de la Jupiter în Pești!

Jupiter este o planetă mare, imensă, cel care înflorește, aduce oportunități, aduce speranță, aduce credință. E cel care ne dă un suflu că "hai că trecem peste asta". E marele benefic! Are și momente în care nu e cel mai bun, mai este și păcălici din când în când, dar vreau să vorbim de faptul că Jupiter ne dă speranță, e Zeus, e cel care amplifică, crește, e generos, îți oferă, te ajută, e cu expansiunea, e cu tot ce înseamnă "crede în tine și vei reuși", studiază, descoperă-te, dezvoltă-te.

Semnul Peștilor este vindecare, o vindecare în urma unor suferințe, în urma unui abandon, în urma unor probleme de sănătate și energia Peștilor, mai ales în vremurile pe care le trăim, asta ar trebui să ne aducă. E adevărat că ne aduce și mult haos, multă ceață, știri false, tendințe de tulburări de personalitate, dar acum, aici, avem nevoie de Jupiter în Pești. Avem nevoie chiar și pentru o scurtă perioadă.

Cu Jupiter în Pești vom fi mai sensibili, mai vulnerabili, vom fi mai empatici și ne vom da seama că oamenii au nevoie de suport, au nevoie de ajutor.

Când vorbim de Pești, avem de-a face cu casa a 12-a, casa unui sfârșit. Casa unei închideri de ciclu, are legătură cu tot ceea ce înseamnă spitale, azil, instituții de boli mentale, instituții în care oamenii se vindecă după războaie, după lupte, după hazard. Când Jupiter intră în Pești în această zonă, înseamnă că vine cu o soluție de vindecare", a spus Daniela Simulescu, în exclusivitate pentru DC NEWS.

14 mai - 28 iulie, schimbări la nivel mondial

Citește continuarea pe DC NEWS.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel