Kate Middleton și Regina Elisabeta a II-a suferă de aceeași afecțiune incurabilă: Îi este foarte rău

captură foto Youtube
Kate Middleton, ducesă de Cambridge, și regina Elisabeta a II-a au în comun o afecțiune incurabilă. Ori de câte ori se plimbă cu trăsură, cele două personalități regale au de suferit.

Deși afecțiunea poate fi controlată cu medicație eficientă, ea nu poate fi vindecată. Kate Middleton, ducesă de Cambridge, și regina Elisabeta a II-a suferă de rău de mișcare, notează Express.co.uk.

Din păcate, atât ducesa de Cambridge, cât și Regina Elisabeta a II-a nu au cum să se sustragă de la îndatoririle prevăzute în protocolul regal. Printre acestea se numără călătoria în caleașca trasă de cai, transport efectuat cu prilejul evenimentelor regale.

O sursa regală a confirmat, pentru publicația Sunday Mirror, că „Ducesei de Cambridge îi este foarte rău și nu îi face plăcere mișcarea de balans a trăsurilor“, scrie DC NEWS

Cum combați răul de mișcare

 

Foarte multe persoane suferă de ceea ce se cheamă rău de mișcare.

„Boala de mișcare este senzația de dezechilibru care apare atunci când există o perturbare a urechii interne”, spune Vikash Modi, medic de familie din Piemont.

„Cu toții avem otolite în urechea noastră internă, ceea ce ne ajută să ne stabilim echilibrul. Dacă unul dintre acești otoliți cade din loc din cauza mișcării sau dacă aveți o cantitate crescută de presiune în urechi sau sinusuri, acesta poate strica acel echilibru, provocând rău de mișcare.”, precizează dr. Modi. 

Boala de mișcare are, de asemenea, mult de-a face cu vederea.

„Există o legătură între imaginea vizuală și urechea internă”, explică dr. Modi. „Gândiți-vă cum vă simțiți când vă pierdeți echilibrul sau când sunteți într-un carusel. Acest tip de tulburare vizuală împreună cu tulburarea fizică este ceea ce creează un episod de amețeală.”, spune acesta. 

Simptomele răului de mișcare includ:

 

O senzație de amețeală, că se învârte camera

Transpirații reci

Probleme de echilibru

Dureri de cap și oboseală

Creșterea producției de salivă

Acest lucru poate declanșa probleme secundare, cum ar fi greață, vărsături sau sunete în urechi.

Cum poți preveni răul de mișcare

 

Nu trebuie să renunți la plimbarea cu barca sau la călătoria cu mașina. Dacă ești predispus la rău de mișcare, ia în considerare următoarele sfaturi:

1. Stai hidratat

2. Tratează orice fel de iritație a sinusurilor înainte de a călători sau în timp ce călătorești. Creșterea inflamației sinusale te poate face predispus la boli de mișcare.

3. Vărsăturile pot agrava boala de mișcare. Asigură-te că tratezi simptomele secundare.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel