Legătura NEȘTIUTĂ dintre doctorul Monica Pop și Diana Șoșoacă (AUR)

Puțină lume știe că există o legătură strânsă între celebrul medic Monica Pop și avocatul Diana Șoșoacă, senator AUR.

Mama Dianei Șoșoacă și Monica Pop sunt prieteni de ani buni. De altfel, doctorul Monica Pop a asistat la nașterea senatorului AUR. Dezvăluirea a fost făcută chiar de către Pop, la B1 TV, în emisiunea lui Tudor Barbu.

„Ea e mama mea doi”, a declarat Diana Șoșoacă.

„Eu credeam că sunt mama ei unu”, a replicat Monica Pop.

„Am asistat la nașterea ei”, a completat celebrul doctor, în emisiunea lui Tudor Barbu.

Despre relația strânsă dintre cele două a mai vorbit Diana Șoșoacă, în luna noiembrie 2020.

„Nu știu dacă ați observat, dar domnul Raed Arafat a lăsat-o mai moale. Și cu tonul, și cu agresivitatea verbală. Are cu totul un alt limbaj, limbajul pe care doamna doctor Monica Pop, care… mă cunoaște, a fost primul om care m-a văzut când m-am născut. Doamna doctor Monica Pop îl roagă de un an de zile pe Raed Arafat să vorbească frumos cu poporul român,. Și am intrat în Parlament și Arafat a început să vorbească mai frumos. (...)”, a spus Sosoaca în față câtorva zeci de simpatizanți AUR.

Se va vaccina dr. Monica Pop?

 

La sfârșitul lunii noiembrie, întrebată în emisiunea lui Mihai Gâdea (Antena 3) dacă se va vaccina, Monica Pop a reacționat vehement: “Vă dați seama că nu! Categoric nu! Și nici nu voi da vreun sfat cuiva să se vaccineze atât timp cât acest vaccin e făcut în 3 luni!”.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel