Lidia Fecioru: alimentul magic, cu puține calorii, pentru cei care vor să slăbească

Lidia Fecioru. Foto: Print screen Antena 3
Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru a explicat care este alimentul cu efecte benefice pentru cei care vor să slăbească.

Lidia Fecioru a vorbit la Antena 3 despre o mâncare preparată din ingrediente comune, dar care are un efect minunat pentru persoanele care vor să slăbească. Este vorba despre mei, care poate fi consumat ca atare, sau preparându-l într-o mâncare specială, care ne va ajuta și să slăbim.

”Aș vrea să povestesc o rețetă foarte bună despre mei. Meiul este foarte bun și este vindecător de foarte multe boli, meiul decorticat este foarte bun pentru alimentație.

Putem face din el o mâncărică, cum am face orez cu lapte. Așa facem și mei cu apă, sare și este foarte gustos și sănătos și are calorii puține și putem mânca atunci când ținem cure de slăbire.

Putem 100 gr mei, se toarnă 400 gr de apă și se pune într-un castron la fiert și o bucățică de unt. E foarte bun pentru mușchii cardiaci. Mai este cineva la Constanța care face o băutură magică din mei și secară, este excepțională, vindecă foarte multe lucruri” a spus Lidia Fecioru, la Antena 3.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel