Limonadă cu sare de Himalaya: oprește rapid migrenele. Rețeta unui nutriționist celebru

Puține lucruri îți pot strica dimineața ca o migrenă intensă. Poate părea că migrenele apar fără avertisment sau cauză. În realitate, însă, migrenele sunt adesea rezultatul unui deficit de nutrienți.

Cercetările au confirmat acest lucru. Medicii au descoperit că pacienții care suferă frecvent de migrene au mult mai multe șanse de a avea un nivel scăzut de: vitamina D, vitamina B2, folat, Q10, magneziu, potasiu și sodiu. Deshidratarea este, de asemenea, o cauză majoră a migrenelor, potrivit acestui studiu

Din fericire, rețeta limonadei cu sare de Himalaya, dezvăluită de celebrul nutriționist David Wolfe, poate opri migrenele, combatând factorii descriși mai sus.

Ai nevoie de:

un sfert de linguriță de sare roz de Himalaya

două linguri de suc de lămâie

apă

o linguriță de miere (acesta este un îndulcitor opțional)

Amestecă sucul de lămâie, sarea și apa până devine uniform. Adaugă mierea. 

După ce ai terminat de preparat băutura, consum-o imediat. 

Repetă acest proces la fiecare 10 minute. Într-o jumătate de oră (deci trei cicluri), migrena ar trebui să dispară!

De ce limonada cu sare de Himalaya funcționează?

 

Având în vedere faptul că deshidratarea este un factor care contribuie la migrene, ar putea părea contra-intuitivă această idee că sarea amestecată cu apă ar putea face orice altceva decât să te deshidrateze în continuare. Nu este cazula acestui tip de sare, cea care deshidratează este sarea de masă. 

Sarea de Himalaya conține totuși o serie de substanțe nutritive benefice pentru echilibrul electrolitic al corpului. Acești electroliți includ sodiu, calciu, magneziu și potasiu.

Sucul de lămâie

Desigur, sucul de lămâie din limonada cu sare din Himalaya nu este doar pentru aromă. Lămâile ajută, de asemenea, la reducerea inflamației și umflăturilor,  Acest lucru este minunat nu numai pentru persoanele care suferă de afecțiuni precum artrita, precum și pentru cele care suferă de migrenă. Apa cu lămâie va contribui, de asemenea, la reducerea stresului - un alt factor major al migrenelor. 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel