Lucrurile din casă la care ar fi bine să renunțați

Baie pe nuanțe de albastru închis  FOTO: pixabay
Astrologul Nicoleta Ghiriș spune că ar fi bine să nu avem un număr impar de scaune în living.

Astrologul Nicoleta Ghiriș spune că anumite lucruri ar fi bine să nu le ținem în casă. Potrivit astrologului Nicoleta Ghiriș nu este bine să avem o scară interioară care nu are contratreapă, că este foarte important ca numărul de scaune din casă să fie unul impar, iar mobila trebuie aleasă cu mare grijă.

Nicoleta Ghiriș a avertizat că oglinzile sunt extrem de periculoase în casă. Acestea pot aduce chiar pierderi financiare: "Nu vă sfătuiesc să aveți foarte multe oglinzi. Oglinzile nu trebuie să oglindească ușa de la baie. Finanțele voastre vor avea de suferit și veți avea mai multe pierderi, decât câștiguri”.

Aceasta a mai precizat că nu este indicat să ținem plante în dormitor, dar nici oglinzi.

"În dormitor nu este bine să ținem plante, este chiar interzis să ținem plante. Acolo este o zonă de yin, de somn și acolo nu stau plantele. De asemenea, oglinzile în dormitor sunt foarte periculoase. Nu este bine ca o oglindă să se oglindească într-o altă oglindă. Aceea este o formă de magie neagră și este extrem de periculoasă", a mai spus Nicoleta Ghiriș.

Citiți mai multe pe Spectacola.

 

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel