Maratonul Vaccinării din București. Dr Valeriu Gheorghiță: vom organiza în continuare astfel de evenimente

Dr Valeriu Gheorghiță coordonează campania națională de vaccinare împotriva COVID  FOTO: Facebook
Medicul Valeriu Gheorghiță a declarat duminică seara, la un post TV, că evenimente precum Maratonul Vaccinării din București se vor mai organiza.

Medicul infecționist Valeriu Gheorghiță a afirmat duminică seara, 9 mai, că vor mai fi organizate evenimente precum Maratonul Vaccinării din București.

”Vom organiza în continuare astfel de evenimente de tip maraton. (...) Ne dorim să impulsionăm campania de vaccinare. Oamenii își doresc să se vaccineze. Vom lua toate deciziile care vin să împlinească nevoile oamenilor. (...) Va fi și un maraton al rapelului, exact după aceeași modalitate, fix peste trei săptămâni, în aceleași locații se vor prezenta persoanele care au făcut prima doză. Însă vreau să menționez că o persoană care nu se poate prezenta poate să facă rapelul în alt centru de vaccinare”, a declarat Valeriu Gheorghiță la Antena 3, citat de DC News.

La evenimentul Maratonul Vaccinării din București au fost imunizate 16.066 persoane vaccinate în 48 de ore cu ajutorul a 1.200 de voluntari.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

alimente calciu foto:freepik@yarunivstudio
EXCLUSIV
Cele mai bune surse de calciu. Alina Epure: Eliminarea nu este o soluție

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel