DIETĂ Mariah Carey, Eva Mendez, Bella Hadid. Vedete care mănâncă aceleaşi alimente în fiecare zi

O alimentație sănătoasă trebuie să fie cât mai diversificată, pentru ca oganismul să beneficieze de nutrienții de care are nevoie. Cu toate acestea, multe vedete se încăpăţânează să mănânce în fiecare zi aceleaşi feluri de mâncare.

Trebuie să ai o voință de fier să urmezi dieta ținută de cântăreața Mariah Carey! Vedeta consumă doar două alimente: “Este destul de dificil. Ai urî cu siguranţă dieta mea. Ceea ce mănânc în fiecare zi sunt somon norvegian şi capere.”, mărturiseşte cântăreaţa. 

Kourtney, sora celebrei Kim Kardashian, îşi prepară acasă chips-urile preferate: „Chips-urile de cartofi dulci sunt una dintre gustări mele preferate fără gluten, pe care le fac săptămânal la mine acasă“, mărturiseşte ea, spunând că taie felii foarte subţiri de cartofi peste care presară ulei de măsline, rozmarin şi sare de Himalaya, după care le introduce la cuptor.

Mâncarea preferată a actriței Eva Mendez este somon şi orez sau quinoa, alături de o salată. Vedetei îi place atât de mult acest fel de mâncare, încât îl repetă şi la cină, scrie People

Brânză la grătar şi cartofi prăjiţi cu ketchup, este mâncarea preferată a fotomodelului Bellei Hadid, care recunoşte că se înfruptă zilnic din aceste gustoșenii. “My meal everyday”, scrie ea într-o fotografie postată pe Instagram.

Din meniul zilnic al actriţei Andrea Navedo („Jane the Virgin”, „Remember Me”, Superfast!”) nu lipseşte niciodată broccoli. Starul american dezvăluie că, din lipsă de timp pentru gătit, păstrează broccoli la frigider, pe care îl face sote. 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel