Medic din Alba, băut la volan și fără permis auto. A făcut accident și abia se ținea pe picioare

Medic
Un medic din Alba a fost reținut pentru 24 de ore pentru conducere fără permis și refuz sau sustragere de la prelevarea de probe biologice.

Un medic din județul Alba a fost prins băut și fărăm permis la volanul unei mașini. Doctorul - medic legist la Spitalul Judeţean de Urgenţe Alba - este autorul a două accidente rutiere, de la locul cărora a pleact. Acesta are 45 de ani, are permisul suspendat și era beat. Nu se mai putea ține pe picioare.

Medicul a fost găsit de fiul proprietarului uneia dintre maşinile lovite, care a chemat poliţia.  Doctorul a refuzat să sufle în etilotest și a cerul să-și sune avocatul. Acesta a fost transportat la spital pentru recoltarea de probe biologice.

Primul accident rutier s-a soldat cu lovirea unei mașini parcate. Potrivit Antena 3, nu e prima dată când medicul Daniel Dragotă din Alba e implicat în astfel de accidente. Doctorul a fost reținut timp de 24 de ore pentru conducere fără permis și refuz sau sustragere de la prelevarea de probe biologice.

Medicii americani au avertizat miercuri asupra riscurilor de a suferi răni grave asociate unei noi provocări care a devenit virală pe reţelele sociale, denumită "Milk Crate Challenge", care constă în escaladarea unei piramide de lăzi din plastic aflate într-un echilibru precar. În ultimele zile, TikTok şi alte platforme online au fost inundate cu imagini ale unor utilizatori care încearcă o escaladare periculoasă pe aceste lăzi cu sticle de lapte, care se sfârşeşte, în general, cu o cădere spectaculoasă şi vizibil dureroasă. Unii distribuie apoi imagini cu vânătăi impresionante, aşa cum a procedat şi un utilizator al reţelei de socializare Twitter, @SmittySpreadLuv.

În cazul în care "cădeţi pe lăzi, puteţi să vă răniţi la spate şi să rămâneţi paralizaţi", a avertizat Chad Cannon, medic specialist în intervenţii de urgenţă la Universitatea din Kansas, spunând că "acesta este cu adevărat un lucru stupid". "Riscaţi să vă loviţi la cap şi să aveţi hemoragie", a insistat el, potrivit Agerpres.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel