Medic român din Norvegia, ADEVĂRUL despre decesele bătrânilor după vaccinarea anti-COVID: „au murit de cauză naturală”

Batrâni
Dr Alina Carmen Porojnicu, care este medic oncolog în Norvegia, a vorbit, despre cele 23 de persoane în vârstă, care s-au vaccinat cu serul Pfizer & BioNTech, și ulterior au murit.

„Ceea ce știm deocamdată este că în urma raportului oficial de la Agenția Națională a Medicamentului care a primit sarcina de a evalua aceste decese care au apărut la scurt timp după vaccinare, dintre care 13 au fost evaluate.

Norvegienii sunt o populație cu o stare de sănătate în general foarte bună, iar cei care ajung în căminele de bătrâni sunt de regulă cei foarte bătrâni. În căminele de bătrâni din Norvegia mor săptămânal în jur de 300-400 de astfel de bătrâni. (...) Pe 14 ianuarie au fost raportate aceste cazuri, 23 de bătrâni care au murit la scurt timp după vaccinare.

Concluziile sunt că au murit la scurt timp după vaccinare, dar nu a apărut niciun fel de semnal de toxicitate neașteptat de complicații nemavăzute la vaccin, ci pur și simplu au murit. Acum, dacă acel vaccin  le-a indus reacții adverse tip febră sau ceva de genul care a decompensat fizic. Practic, nu e o asociere, nu e o cauză în vaccin. (...) Cel mai probabil, acești bătrâni au murit de cauză naturală la scurt timp după vaccinare'', a spus dr. Alina Carmen Porojnicu, medic oncolog în Norvegia, la Antena3.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel