Megan Fox a fost diagnosticată cu o tulburare psihologică: „Am multe nesiguranțe profunde”

Megan Fox
Megan Fox este una dintre cele mai frumoase actrițe din lume, dar medicii i-au dat un diagnostic crunt. 

Megan Fox se bucură de un succes imens la nivel internațional, iar mulți oameni o consideră femeia perfectă din punct de vedere fizic. Aceasta este de o frumusețe aparte și are o siluetă de vis. 

Dar ea nu se vede deloc așa. Megan Fox suferă de o tulburare de natură psihologică numită dismorfie corporală. Această tulburare de anxietate o face pe celebra actriță să nu aibă încredere în ea și în aspectul ei fizic. 

„Ne uităm la cineva și gândim: ”Acea persoană este atât de frumoasă. Viața lor trebuie să fie atât de ușoară”. Cel mai probabil, ei nu gândesc la fel despre ei înșiși. Eu am dismorfie corporală. Am multe nesiguranțe profunde”, a mărturisit Megan Fox, pentru GQ Style.

Megan Fox nu este deloc mulțumită atunci când se privește în oglindă și nu crede deloc ceea ce spun oamenii din jurul ei în ceea ce privește frumusețea ei. 

La cei 35 de ani ai săi, Megan Fox este mama a trei băieți și o actriță de succes, dar anxietatea și-a pus amprenta asupra stilului ei de viață. 

Citește continuarea pe Spectacola și află cum îi afectează viața acest diagnostic. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel