Mesajul unui cardiolog: VACCINAȚI-VĂ! Cu cât sunteți mai în vârstă, cu atât riscul e mai mare!

Cunoscutul medic cardiolog Gabriel Tatu-Chițoiu spune că zilnic primește zeci de mesaje și telefoane cu aceeași întrebare: 

Medicul cardiolog Gabriel Tatu-Chițoiu spune că a ajuns să răspundă la telefon și la mesaje cu „VACCINAȚI-VĂ!” în loc de Bună ziua”

„Am voie să mă vaccinez? La vârsta mea? Mai ales cu bolile mele?

Întrebarea aceasta ni se adresează de zeci de ori în 24 de ore fie telefonic fie prin SMS, WApp, email.....ajungem ca atunci când răspundem la telefon să spunem mai întâi „Vaccinați-vă!” în loc de bună ziua!

Răspunsul nu poate fi decât unul singur: VACCINAȚI-VĂ!

Cu cât sunteți mai în vârstă, cu cât aveți mai multe boli (comorbidități) cu atât riscul de a muri prin COVID-19 este mai mare. Deci cu atât mai mult aveți indicația de a vă vaccina. La ce ar folosi vaccinarea doar a celor tineri și sănătoși tun al căror risc este absolut minor?

Peste tot în lume cei în vârsta sau cu comorbidități sunt prioritari pentru vaccinare. Este elementar”, a explicat cardiologul Gabriel Tatu-Chițoiu pe pagina sa de Facebook. 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel