Ministerul Sănătății: DSP Dolj va verifica școlile din Dăbuleni și Daneț

Consult
Direcţia de Sănătate Publică Dolj va verifica cele două şcoli din Dăbuleni şi Daneţi, unde mai mulţi copii au prezentat simptome de intoxicare.

Direcţia de Sănătate Publică Dolj a început o verificare în cazul celor două şcoli din Dăbuleni şi Daneţi, unde mai mulţi copii au prezentat simptome de intoxicare, fiind internaţi, a declarat, miercuri, purtătorul de cuvânt al Ministerului Sănătăţii, Oana Grigore.

"Inspectorii sanitari de stat din cadrul Direcţiei de Sănătate Publică Dolj au început o verificare în cazul celor două şcoli din Dăbuleni şi Daneţi din judeţ, care au făcut curăţenie şi dezinfecţie în cadrul acestor unităţi şcolare. Nu cunoaştem mai multe amănunte cu privire la acest proces de dezinfecţie sau curăţenie, cum l-au numit ei, dar ştim că 26 de copii din aceste două unităţi au prezentat mai multe simptome - greaţă, vărsături, dispnee şi au avut mai multe simptome cu care au ajuns la unitatea de primiri urgenţe. Starea copiilor în acest moment este bună. La Unitatea de primiri urgenţe a Spitalului Judeţean Craiova au ajuns 17 copii, nouă din Dăbuleni, restul din Daneţi. Ei sunt într-o stare bună, nu au necesitat internare", a precizat Oana Grigore, potrivit Agerpres.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel