Ministerul Sănătății a stabilit specialitățile deficitare pentru care se va da EXAMEN PE POST la REZIDENȚIAT 2021. ORDIN
Autor: Dana Lascu pe 13 oct, 23:07 | Administrație sanitară

Examenul FOTO: pexels.com

REZIDENȚIAT 2021: Ministrul interimar al Sănătății, Cseke Attila, a semnat Ordinul nr. 2.068 din 12 octombrie 2021, publicat astăzi în Monitorul oficial, prin care se stabilesc specialitățile deficitare pentru care se va susține examen pe post. 

Conform Ordinului nr. 2.068 din 12 octombrie 2021 al ministrului Sănătății, publicat în MONITORUL OFICIAL nr. 975 din 13 octombrie 2021, la REZIDENȚIAT 2021 specialitățile deficitare pentru care se organizează rezidențiat pe post în spitale clinice cu secții clinice universitare, institute sau centre medicale clinice în sesiunea 21 noiembrie 2021, sunt după cum urmează: 

- anestezie și terapie intensivă, - boli infecțioase, - cardiologie pediatrică, - chirurgie cardiovasculară, - chirurgie pediatrică, - chirurgie toracică, - chirurgie vasculară, - epidemiologie, - expertiza medicală a capacității de muncă, - gastroenterologie pediatrică, - hematologie, - igienă, - medicină nucleară, - medicină de urgență, - medicină de laborator, - microbiologie medicală, - nefrologie pediatrică, - neonatologie, - neurologie pediatrică, - oncologie medicală, - ortopedie pediatrică, - oncologie și hematologie pediatrică, - pediatrie, pneumologie, - pneumologie pediatrică, - radiologie-imagistică medicală, - radioterapie - sănătate publică și management.

Ordinul INTEGRAL  AICI: 

Administrație sanitară Vezi toate articolele