Ministerul Sănătății: Ioana Mihăilă participă la reuniunea Consiliului ministerial de la Luxemburg

Ioana Mihăilă, ministrul Sănătății
Ministerul Sănătății a anunțat că ministrul Ioana Mihăilă participă marți la reuniunea Consiliului ministerial „Ocuparea Forței de Muncă, Politică Socială, Sănătate și Protecția Consumatorilor" (EPSCO), care are loc la Luxemburg. 

Printre subiectele abordate la reuniunea Consiliului ministerial „Ocuparea Forței de Muncă, Politică Socială, Sănătate și Protecția Consumatorilor" (EPSCO), la care participă și ministrul român al Sănătății, dr. Ioana Mihăilă, se numără și consolidarea rolului Agenției Europene pentru Medicamente (EMA), digitalizarea sistemelor de sănătate și măsuri de combatere a pandemiei.

„Pe agenda Consiliului ministerial EPSCO - Sănătate se află, printre altele, subiecte precum consolidarea rolului Agenției Europene pentru Medicamente (EMA) în vederea combaterii crizelor și pregătirii managementului pentru produse medicinale și dispozitive medicale, digitalizarea sistemelor de sănătate și măsuri de combatere a pandemiei”, a anunțat Ministerul Sănătății.

Miercuri, ministrul Sănătății, Ioana Mihăilă, va avea la Luxemburg o întrevedere cu reprezentanți ai Băncii Europene pentru Investiții (BEI) pe tema investițiilor strategice în sistemul de sănătate din România.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel