Ministerul Sănătății: Ioana Mihăilă participă la reuniunea Consiliului ministerial de la Luxemburg
Autor: Dana Lascu pe 15 iun, 10:24 | Administrație sanitară

Ioana Mihăilă, ministrul Sănătății

Ministerul Sănătății a anunțat că ministrul Ioana Mihăilă participă marți la reuniunea Consiliului ministerial „Ocuparea Forței de Muncă, Politică Socială, Sănătate și Protecția Consumatorilor" (EPSCO), care are loc la Luxemburg. 

Printre subiectele abordate la reuniunea Consiliului ministerial „Ocuparea Forței de Muncă, Politică Socială, Sănătate și Protecția Consumatorilor" (EPSCO), la care participă și ministrul român al Sănătății, dr. Ioana Mihăilă, se numără și consolidarea rolului Agenției Europene pentru Medicamente (EMA), digitalizarea sistemelor de sănătate și măsuri de combatere a pandemiei.

„Pe agenda Consiliului ministerial EPSCO - Sănătate se află, printre altele, subiecte precum consolidarea rolului Agenției Europene pentru Medicamente (EMA) în vederea combaterii crizelor și pregătirii managementului pentru produse medicinale și dispozitive medicale, digitalizarea sistemelor de sănătate și măsuri de combatere a pandemiei”, a anunțat Ministerul Sănătății.

Miercuri, ministrul Sănătății, Ioana Mihăilă, va avea la Luxemburg o întrevedere cu reprezentanți ai Băncii Europene pentru Investiții (BEI) pe tema investițiilor strategice în sistemul de sănătate din România.

Administrație sanitară Vezi toate articolele