Ministrul Sănătății s-a întâlnit cu sindicatele. Recomandarea Ioanei Mihăilă

Ministrul Sănătății, Ioana Mihăilă, a avut marți, 6 iulie, o întrevedere cu reprezentanții sindicatelor.

Ministrul Sănătății, Ioana Mihăilă, s-a întâlnit marți, 6 iulie, cu reprezentanți ai sindicatelor din sistemul sanitar, mai precis din cadrul Federației Sanitas din România, Federației „Solidaritatea Sanitară” din România, Sindicatului Promedica și Federației Națională Sindicală Ambulanța din România.

S-a discutat ”despre importanța vaccinării personalului din sistemul medical, precum și despre creșterea calității serviciilor medicale pentru pacienții din România. La întâlniri a participat și secretarul de stat în Ministerul Sănătății pentru relația cu Parlamentul, cu sindicatele și patronatele, dr. Levente Vass”.

”În cadrul întrevederilor, ministrul Sănătății, Ioana Mihăilă, a subliniat importanța creșterii ratei de vaccinare în rândul personalului din sistemul medical pentru protecția pacienților și au convenit că vor face eforturi comune în acest sens. De asemenea, au avut loc discuții aplicate privind colaborarea și aplicarea strategiilor și reformelor pentru creșterea rezilienței sistemului sanitar în contextul pandemiei COVID-19 și îmbunătățirea serviciilor medicale în sistemul sanitar public”, se arată într-o informare a Ministerului Sănătății.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel