Misty, experiență tulburătoare într-un spital: ce a pățit vedeta

Misty, experineță terifiantă în spital
Misty a relatat într-un interviu o experiență dintr-un spital, care a marcat-o. 

Misty a relatat într-un interviu pentru Spectacola despre o experiență terifiantă pe care a trăit-o într-un spital din România. Ea a fost întrebată ce ar schimba dacă ar fi președintele româniei, iar răspunsul ei a fost „sistemul de sănătate”, pornind de la acea experiență.

„18. SPECTACOLA: Ce ai schimba în țară dacă ai fi președintele României? 

Misty: Oh…delicat…Aș schimba multe, dar aș începe cu sistemul de sănătate. Comparativ cu alte tari, e trist rău la noi. Am avut ocazia să merg într-un spital din Geneva. Acolo spitalele de stat arată că cele private de la noi. Adică au condiții extraordinare, zici că ești la hotel de 5 stele efectiv, atât de impecabil. 
Apoi îmi amintesc experiență mea într-un spital de stat din București.
Pe la 21,22 de ani am căzut din picioare, mi s-a făcut foarte rău, greață, vărsături, dureri abdominale insuportabile și am fost dusă la urgențe la un spital de stat. După niște analize în niște încăperi sinistre (și nu, nu exagerez),  a venit un doctor care s-a exprimat exact așa: “ Mda, ești de tăiat, acum!” 
Mi-a spus că am o peritonită apendiculară, că am perforat apendicele, că nu m-am prezentat la timp la medic și că peritonita s-a generalizat. Că afecțiunea era extrem de agravată, prin prezența unui lichid purulent în abdomen și că dacă nu mă taie rapid și nu acționam instant, risc să fac în orice moment un soc toxico-septic, deci, muream în orice secundă! 
Am avut un soc și din cauza felului agresiv în care s-a exprimat “ ești de tăiat!” Super rigid și insensibil m-a abordat, încât  am vrut să plec instant, mi-era frica de el!
M-au pus să dau cu semnătura ca să mă lase să plec. Bun, m-am așezat pe o bancă în curtea spitalului și l-am sunat pe fratele meu. În timp ce îl așteptam să vina să mă ia, vine acel doctor se așează lângă mine, își aprinde o țigară și începe  să negocieze operația cu mine, de parca eram un plic cu niște bani de neratat pentru el.”

Citește continuarea pe Spectacola și află cum s-a terminat toată povestea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Dr. Doru Negru
EXCLUSIV

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel